22.6.12

Els micro de juny: 27 paraules i un mateix final

41è Certamens de microrelats: ...I ES MENJÀ EL PAPER. 

Cargué la máquina nuevamente y le dí a la tecla “inicio”. Unos estrepitosos, atronadores y chirriantes ruidos inundaron la sala... Grité. La impresora harta de mi, se comió el papel. (Ramon G.) 


La classe va ser feixuga i el mestre els hi digué: “Ara cal que ho païu tot”. Així que agafà els apunts i es menjà el paper. (David)


Nerviosa movió la mano dejando al descubierto el papel. Copiaba el examen oteando cuando la vio venir. Hizo un bollo con él ...¡y se comió el papel! (Mónica) 


Tenia els resultats d’ADN. Sabia que era estèril i aquell nen de color xocolata el desconcertava, però volia ser pare. S’empassà l’orgull i es menjà el paper. (Núria) 3r 


Sense pressa, ho va fer. Sobre la bàscula del lavabo desembolicà el "croissant", l'esmicolà i el llançà a la tassa. Maleït règim. I es menjà el paper. (Ramon T.) 1r ex aequo 


Tenien molta gana i poc berenar, només una llesca de pa amb xocolata. Van decidir jugar-se-la als xinos. El perdedor es resignà i es menjà el paper. (Teresa) 


Mentre el professor recollia els exàmens, va veure un paperet arrugat sobre una taula. 
 - Una xuleta?. 
 - No, un xiclet! - va dir l’alumne, i es menjà el paper. (Concep) 2n 


Cenó sopa de letras en su tinta, tetilla a la lujuria en salsa verde y caramelo de café envuelto en papel MariJuana. Y se comió el papel. (Manel) 1r ex aequo 


Aquell fill de puta vestit de frac m’està seguint… 
- Em sap greu però he de fer aquest paper- 
Jo no estic d’hòsties i… es menjà el paper. (Eduard) 


 Ja l’havia multat per llançar llaunes al verd i plàstic al marró. L’urbà l’observava mentre volia llançar l’embolcall al blau. S’encongí i es menjà el paper.(Juan Manuel)