19.9.09

Comença la temporada: els microrelats de setembre

15è Certamen de Microrelats: Un Viatge

El descapotable anava tocant la botzina escandalosament. Va sonar una sirena. La policia? No, el viatge dels cavallets s’havia acabat. (Sara)

Quan surts al viatge a Ksandra,
prega que el camí sigui llarg,
ple d’aventures, coneixences.
Has d’arribar-hi, és el teu destí (Juan Manuel)

He travessat totes les fronteres i aquest estiu he tornat a l´Encalmada, rere uns pins, impertorbable, rau la meva infantesa. (Núria)

L'andana feia olor de ranci, com aquell amor injustificat que embolcallà massa temps masses esperances. Adéu mal viatge desfet, corcat. (Ramon T.)

Viaje a ninguna parte, aventura de verano sin rumbo premeditado, ¡No te la pegues chaval! ¡Vuelve a casa por Navidad! (Manel)

Viatgen els llocs mes fantàstics i inimaginables, tenen bitllet sense tornada en el tren de la fantasia, viatgers... els Ksadres. (Rosa)

Abans encara podíem viatjar. Ara ja no; solament ens podem desplaçar... Només ens queda el somni del viatge a Ítaca! (Eduard)

La diarrea me sobrevino. Sentado en la taza del wc leyendo una guía de Portugal oí: “El tren destino Lisboa acaba de partir”. (Ramon G.)

Finalment, puc tornar a casa, amb el cos adolorit, però el dolor no m’impedirà abraçar als que m’estimo. ESTIC VIVA!!! (Concep)

Sentada, cinturón ajustado, nudo en el estómago y despegue. Ansiedad y horas lentas. Llegar, pisando tierra otra vez ¡Barcelona! (Mónica)

La carta del nàufrag explicant el seu viatge va arribar dins d’una ampolla: “L’illa és bonica, però estic tan sol…” (Teresa)

Es colà per la finestra del cotxe. Hauria gaudit del viatge si no hagués vomitat tota l’estona. En arribar va sortir volant. (David)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No acabe d'entendre el joc, però és interessant. Puc jo contribuir a la història???

Col·lectiu Ksandra ha dit...

Han de ser històries de 20 paraules. Ens trobem un cop al mes, i per començar votem el microrelat, que un de nosaltres s’encarrega de recollir, i són anònims. El premi del guanyador/a és escollir el tema del següent. Aquest mes no hi ha guanyador, perquè a l’hora de votar no hi havia tots el microrelats. Gràcies per llegir-nos!